Sanal ofisin faydaları nedir?

Öncelikle evden çalışan ancak bir iş adresi isteyen  girişimciler ideal bir çözümdür. İşletme sahiplerine fiziki bir ofis kiralama masrafı olmadan, tüm ofis avantajlarını sunar. Sanal bir işletme adresi, bir işletme için güvenilirlik kazandırır. Bu da müşterileri çekme konusunda önemli bir unsurdur. 

Bu ofis türünün işletme sahipleri için hayatı nasıl kolaylaştırabileceğini aşama aşama öğrenelim. 

1- Konum: Bir ofis çözümü ile, müşterilere güvenilir görünmenin en iyi yollarından biri prestijli, saygın ve bilinen bir konumda şirket adresi almaktır. 

2- Toplantı Olanakları: Sanal ofis paketlerinde bulunan esnek kullanımlı toplantı odaları, müşterilerle görüşme ya da toplantılarınız için, yüksek kaliteli toplantı odaları sağlar. 

3- Esneklik: Şirket sahipleri birden fazla konumda bulunan ortak alan kullanımı imkanlarına sahiptir. 

4- Verimlilik: Evden çalışmak, günlük işe gidip gelmek için harcanacak zaman ve paradan tasarruf sağlar. 

5- Bütçe: Fiziksel bir ofis kiralamasında olan, ekipman ve mobilya satın alınması ya da sekreterya kiralamasına gerek olmadığı için, genel giderlerden tasarruf sağlamış olursunuz. 

6- İletişim: Profesyonel bir sekreterya hizmeti alarak, şirketiniz adı ile yanıtlanan özel bir iş telefon numarası ile müşterilerle kaliteli bir iletişim sağlanır. Çağrı yönlendirme, posta ve kargolar da resepsiyon hizmeti tarafından sağlanır. 

7- İş ve Sosyal Yaşam Dengesi: Dışarıdan çalışan ekipler, genelde daha fazla boş zaman ve esneklik avantajına sahiptir. 

 

İşletmeniz için En Doğru Sanal Ofisi Bulmak 

Bu ofis türü enellikle küçük işletme sahipleri tarafından tercih edilir. Ama birçok çalışanın ofis alanından uzakta çalıştığı için daha büyük şirketler için de ideal olabilir.  İhtiyacınız kadarını seçebileceğiniz sanal ofis paketlerinin içerikleri değişkenlik gösterir. Profesyonel bir sanal ofis kuruluşundan yararlanmak istiyorsanız, Galata Business Center’a gelerek sizin için en uygun sanal ofis paketini keşfedebilirsiniz.

Galata Business Center’da yaptığınız hiçbir tercihten pişman olmazsınız. İhtiyacınız değiştikçe ofis paketinizi değiştirebilirsiniz.  GBC danışmanları her zaman yanınızda.

 

Detaylı bilgi almak için GBC sayfasına gözatın