Co-working alan ve sanal ofis, paylaşımlı ofis kiralamaları düşük maliyetleriyle popülerleşmiş ofis çözümleridir. Ortak çalışma modelinde, benzer düşüncelere sahip bireyler arasında ağ oluşturma fırsatını yarattığı için serbest çalışanlar, girişimciler, reklamcılar, freelancerlar ya da yeni şirket kuranların tercihi olmuştur. Hem sosyalleşerek, hem de geleneksel bir ofiste yer alan tüm hizmetleri içeren co-working yani ortak çalışma modelinde, çalışanlar ev ortamından uzaklaşarak samimi ve sakin bir ortamda çalışma deneyimini yaşayabilirler.

SANAL OFİS TERCİH EDEN İŞLETMELER

Küçülmeye giden şirketler için ise sanal ofis düşük maliyetleri ile tercih edilir. Yeni bir şirket kuruyorsanız yasal adres göstermede yine sanal ofisi tercih edebilirsiniz. Eğer fiziki bir ofise ihtiyacınız yoksa sadece şirketiniz için yasal bir adres almak ve hizmetlerden faydalanmak, siz ofiste olmasanız bile sizin için çalışan bir ofise sahip olmak istiyorsanız, sanal ofis en ideal ofis çözümüdür. Sanal ofis genel giderleri ve maliyetleri düşürmeye yardımcı olur. 

Sanal ofis paketlerinden ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun olarak bir paketi seçebilirsiniz. Sanal ofis uzaktan çalışma modelini destekler ve ihtiyaç duyduğunuzda bir hazır ofise, toplantı odalarına ve ortak çalışma alanına erişme esnekliği sağlar. İşiniz için neye ihtiyacınız olduğunu siz seçin ve çalışmaya başlayın. 

İŞLETMENİZ İÇİN HANGİ OFİS MODELİNİ TERCİH ETMELİSİNİZ ? 

Çalışmak için geçici bir alana ihtiyaç duyuyorsanız ve evden çalışmak uzun vadede motivasyonunuzu ve iş üretkenliğinizi düşürebilir. Bu yüzden daha sosyal bir ortamda sizinle benzer motivasyondaki insanlarla birlikte çalışmak için co-working alanlarını tercih edebilirsiniz. Bazen evden bazen ofis ortamında çalışan biriyseniz, co-working alanları ile bunu dengeleyebilirsiniz. Hareket halinde olan bir çalışansanız, farklı lokasyondaki co-working alanlarımızı kullanarak çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz. Bu sayede zamandan tasarruf sağlayan co-working alanları, yüksek hızda ve sınırsız internet, sınırsız çay, kahve, su gibi hizmetleri ile bir cafe ortamında çalışmanın önüne geçer. 

Sanal ofiste ise, fiziken ofiste olmasanız bile sizin için çalışan ofisiniz vardır. Uzaktan çalışma ile aynı zamanda, evrak ve kargolarınızın takibinin yapılıp, şirketinize özel numara ve şirket adınız ile karşılanan çağrılarınızın yönetildiği bir sekreterya hizmeti ile hem co-working alanlarını hem toplantı odalarını kullanma gibi esneklikleri bulunan bir hizmet istiyorsanız sanal ofis harika bir seçenektir. 

Galata Business Center paylaşımlı ofis ve sanal ofis çözümlerinde karar verirken, asla yanlış bir seçim yapmazsınız. Esnek imkanlarla, işiniz için olan ihtiyaçlarınız değiştikçe çalışma alanınızı eski haline getirebilirsiniz ya da yükseltebilirsiniz. Diğer ofis çözümlerini deneyimleyebilirsiniz. İşletmeniz için en doğru çalışma modelini bulmak için Galata Business Center yanınızda.

Paylaşımlı ve sanal ofislerimiz hakında bilgi almak için GBC sayfasına göz atın