Sanal ofis; şirketinizin çalışma alanı olarak kullandığınızı gösterebileceğiniz yasal adrese sahip profesyonel bir hizmettir. Aynı zamanda profesyonel ekibinin desteğiyle; telefon çağrılarınızın, e-postalarınızın ve kargolarınızın size bildirimini de yapmaktadır.

   Sanal ofis hizmeti ile ofisinizin var olduğunu göstermek isterseniz Galata Business Center‘a başvurmanız yeterlidir. Ofisinizi İstanbul’un en prestijli lokasyonlarından biri olan İstiklal Caddesi adresinin üzerinde açabilirsiniz. Sanal ofis tam anlamıyla; sizin evinizde faturanızı kesip, müşterilerinize ise yasal ofis adresli kartvizitinizi verebilmenizi sağlayan bir uygulamadır. Her ortamda çalışabilmenizi destekleyen bir hizmettir ve genellikle freelance çalışan kişilerin tercih ettiği bir hizmet çeşididir.

   Galata Business Center’ın profesyonel ekibinde bulunan sekreterler şirketinize gelen aramaları firmanızın ismiyle açarak size yönlendirir ulaşamadığı takdirde de bu konuyla ilgili size bilgi verecek bir e-posta atarlar. Ayrıca toplantı odasını belli süreler dahilinde kullanabilme hakkı da Galata Business Center Plus Paketi ile sizlere sunulur. 

 

Sanal ofisin Tercih Edilme Sebepleri ve Faydaları Nelerdir?

Gerçek bir ofisiniz olmamasına rağmen yasal bir adresi ofis adresi olarak gösterebilmek büyük bir avantajdır. Avantajlarından bir diğeri ise; Galata Business Center sekreterleri tarafından kesintisiz destek, sekreterya kısmının mesai saatleri dışında da kişiye özel  telesekreter hizmetidir. Kişiye gelen çağrıları cevaplamaktan kargoları teslim almaya kadar detaylı bir hizmet sunmaktadır. Bütün bunların yanında büyük, resmi ve ciddi bir iş ağının bir parçası olarak müşterinin güvenini kazanan, kişinin kendisinin ve işinin daha da ciddiye alınmasını sağlayan ek bir avantajdır.

Sanal ofis hizmeti hukuk bürolarının bile tercih ettiği yasal bir uygulamadır. Bu hizmetten faydalanan çalışan sürekli olarak ofiste bulunmak zorunda değildir, randevulu veya habersiz gelen misafirler çeşitli ikramlar eşliğinde toplantı odalarında ağırlanır, çalışanın gelememe halinde ise kişinin ofise bugün gelemeyeceği müşteriye belirtilir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir