Hazır Ofis

GBC Hazır Ofislerimizle İşinizi Kolaylaştırın

Hazır Ofisler, işletmelerin hızlı bir şekilde çalışmaya başlamalarını sağlayan, tam donanımlı ve mobilyalı iş alanlarıdır. GBC’nin Hazır Ofisleri, işletmelerin ihtiyaçlarına göre ölçeklenebilir ve kişiselleştirilebilir seçenekler sunar. Her işletmenin farklı ihtiyaçları olduğu için, tek kişilik ofislerden başlayarak, 50 kişiye kadar farklı büyüklüklerde ofis alanlarına kadar geniş bir yelpazede çözümler sunar. Hazır Ofislerimiz, işletmelerin gereksinim duyduğu tüm alt yapı ve teknolojik olanaklara sahiptir. Bu sayede, işletmeler işlerine odaklanırken, ofis kurulumu veya işletmeyle ilgili diğer detaylarla uğraşmak zorunda kalmazlar. Hazır Ofis seçeneklerimizi incelemek ve işinize hemen başlamak için sizi ofislerimize davet ediyoruz.

Pratik ve Konforlu Hazır Ofis Çözümleri

Hazır ofis sahibi olarak yüksek yatırım maliyetleri yapmak zorunda kalmaz, elektronik cihazların bakım ve onarımıyla uğraşmaz, ofisinizin dekorasyonu için zaman kaybetmek zorunda kalmazsınız. 

Ekibimiz sizin için her gün odanızı temizler, suyunuzu tazeler, çayınızı – kahvenizi demler. Hazır ofisiniz sadece kiraladığınız gün eşyaları ile hazır değil, her gün çalışmanız için hazır hâle getirilir.

Şirketiniz büyüdükçe ofisinizde büyüsün

Hazır ofis hizmetinin en büyük özelliği esnek olmasıdır, ekibiniz büyüdüğün de veya küçüldüğünde, ofisinizi değiştirebilirsiniz. Şirketiniz ofisinize uyum sağlamak zorunda kalmaz, ofisiniz şirketinize uyum sağlar. Dilerseniz Taksim, dilerseniz Levent lokasyonumuzdan hazır ofis kiralayarak hemen yarın çalışmaya başlayabilirsiniz.

Tek bir ofise sahip olmayın

GBC’de hazır ofis hizmeti aldığınızda diğer lokasyonlarını da adres olarak kullanabilir veya diğer lokasyonlara giderek ortak alanda çalışabilirsiniz. İşiniz neredeyse orada çalışın, ofisize bağlı kalmayın, Galata Business Center sizin ofisiniz. Galata Business Center olarak düzenlediğimiz networking etkinliklerinde üyelerimizin birbiriyle tanışması, beraber iş yapma fırsatı bulması için gerekli ortamı oluşturuyoruz. Networking etkinliklerimize katılarak hem sektörünün lideri firmaların yöneticilerinden eğitimler alabilir, hem de kartvizit değiş tokuşu yaparak firmanızı ailemize tanıtabilirsiniz.

Neden GBC Hazır Ofis?

Galata Business Center’ın size sunduğu hazır ofis ayrıcalıklardan yararlanarak, ofis giderlerini düşürürken, şirketinizi büyütebilirsiniz.
Toplantı odalarımız, lounge alanlarımız, sekreterya hizmetimiz ve çözüm ortaklarımızın size özel servislerinden yararlanarak
şirketinizin bütün ihtiyaçlarını kendi ofisinizden yönetebilirsiniz.

7/24 Kullanım

Güvenlik

Temizlik

Yüksek Hızlı İnternet

Metro’ya Kolay Ulaşım

Mutfak Alanı

Posta Hizmeti

Yazıcı

Büyük Toplantı Odaları

Küçük Toplantı Odaları

Dinlenme Alanları

Network İmkanları

İhtiyaca Özel Ofisler

Ofis Yazılımı

Sekreterlik

Merkezi Lokasyonlar

İkramlarımız

Otopark

Çözümlerimiz

Kurumların tüm ihtiyaçlarına tam ve donanımlı çözümler sunuyoruz.

Coworking

Ortak çalışma alanlarımızı kullanarak network'ünüzü de genişletebilirsiniz.

Sanal Ofis

Yasal şirket adresi ve kargo hizmeti sağlayan üyelik modeli

Hazır Ofis

Hazır ofislerimizde tüm m2 alan ihtiyaçlarınıza prestijli lokasyonlarımızla çözüm üretiyoruz.

Toplantı Odası

2-100 kişi arası tüm toplantı odası taleplerinize GBC olarak çözüm getiriyoruz.

Enterprise

Kurumsal firmaların ihtiyaçlarına yönelik özel konseptli ofis çözümleri sunuyoruz.

Etkinlik Alanları

Etkinlik alanlarımızda diğer iş ortaklarımızla birlikte bu alanları kullanabilirsiniz.