Start-uplar İçin Sanal Ofis Kullanmanın Yararları

Sanal ofis, start-up’lar arasında gün geçtikçe popülerlik kazanmakta olan bir uygulamadır. 

Galata Business Center’ın temel amacı;

Sizlere yasal adres, posta hizmeti, sekreterya ve müşteri hizmetleri sağlamaktır. Bu yeni ofis uygulaması, fiziksel bir ofisiniz olmadan ihtiyaç duyduğunuz tüm hizmetleri size sunarak şirketinizin varlığını sürdürmesine yardımcı olmaktadır. Bununla birlikte, Galata Business Center’ın müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda sağladığı birçok sanal ofis paketi vardır. Yasal adres paketi, yalnızca bir adres ve posta hizmeti vererek ‘Adrese yönelik’bir seçenekken; diğer yandan, tamamen dış kaynaklı, çağrı hizmeti, pazarlama ve muhasebe gibi hizmetleri de içeren sanal ofis paketleri de mevcuttur.

Düşük Maliyet Etkili Büyüme

Kurumsal bir imaj yaratmanızı sağlayan sanal ofis, aynı zamanda sektörünüzde güvenilir şekilde ilerlemenize ve işinizi büyütmenize de yardımcı olacaktır. Sanal ofis çözümü, maliyetlerinizi düşürerek işinizi büyütmek için bütçenizi farklı kanallara aktarmanızı sağlamaktadır.

Marka İmajı Yaratmayı Sağlar 

İster yeni kurulan ister uzun yıllardır sektörde faaliyet gösteren bir şirkete sahip olun, büyümeniz için ilk yapmanız gereken bir marka oluşturmaktır. Evden işleyen bir start-up için pazarda kredibilite yaratmak biraz zor ve sıkıcı olabilir. Sanal ofis çözümü ile şehrin prestijli bölgelerinden birinde ofis adresinizin olması bu durumda muazzam bir şekilde işinize katkı sağlayacaktır.

Müşteri İlişkilerini Geliştirir

Her şeyi kendi başına yapmayı tercih eden bir girişimci için iş bölümünün gerekli olduğu bir nokta elbette ki gelecektir. Müşteri hizmetlerinizi geliştirmek için sanal ofis çözümü size yardımcı olabilir. Müşterilerinizle olan tüm iletişimizi profesyonel bir hizmet sağlayıcıya bırakarak işinizin diğer yönlerine rahatlıkla odaklanabilirsiniz.

Zamanı İyi Yönetmeyi Sağlar

Bir girişimcinin üstesinden gelmek zorunda olduğu çoğunlukla sıradan ve basit olarak birkaç farklı noktaya ayrılan sayısız idari görev vardır. Bu gibi işleri sanal ofis hizmeti sağlayan paylaşımlı ofis alanlarına sahip bir firmaya yaptırmak, daha önemli olan görevlere kanalize olabilmeniz için size zaman kazandıracaktır.

İş Verimliliğini Arttırır

Bir dizi sorumluluğu sanal ofis sağlayıcısına teslim ederek işlerinizin daha düzenli ve organize şekilde ilerlemesini sağlayabilirsiniz. Aramalarınızı, e-postalarınızı ve kargolarınızı düzenlemeye eğilim gösteren sanal ofis ile da sonunda tüm işlerinizi düzenlemiş olursunuz. Bu sayede kaotik bir duruma düşmemekle birlikte iş verimliliğinizi de arttırmış olursunuz.

Bahsettiğimiz tüm bu nedenlerden dolayı, kendi girişiminizi başlatmaya karar verdiğinizde sanal ofis çözümünü düşünmeniz sizin yararınıza olacaktır

Galata Business Center bünyesinde sanal ofishazır ofis sabit masayasal adres – toplantı odası – şirket kuruluşu hizmetlerini bulundurmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir