Galata Business Center’da Hazır Ofis Hizmeti

Galata Business Center, size İstanbul’un en prestijli lokasyonlarından biri olan İstiklal Caddesi’nde ofis kiralama imkanı sunuyor.

 Birbirinden özel ofis konseptleri ile birçok imkandan yararlanabileceğiniz prestijli bir adreste hazır ofis sahibi olmaya ne dersiniz? Galata Business Center bünyesindeki hazır ofis hizmetini şu şekilde açıklayabiliriz; ilk olarak İstiklal Caddesi’nde bulunan merkez ofisimiz size en uygun bütçe ve çalışma ortamını sunarak mükemmel bir ofise sahip olmanızı sağlıyor. Ofis masanız, sandalyeniz, telefonlarınız ve wifi modeminiz ve benzeri tüm ihtiyaçlarınız çalışmaya başlamanız için halihazırda sizi bekliyor. Yazı tahtası ve mantar pano gibi oda içerisinde ihtiyaç duyabileceğiniz eşyalar Galata Business Center tarafınından odanıza yerleştirilir böylelikle hazır ofis hizmeti sayesinde her ofiste ihtiyaç duyulabilecek nitelikteki ofis gereçlerini kolaylıkla temin etmiş olursunuz.

Galata Business Center ile Toplantılarınızı Daha Profesyonel Yapın!

Misafirlerinizi ağırlamanız için tamamen profesyonel bir şekilde dizayn edilmiş iki farklı toplantı odamız mevcuttur. Misafirlerinize akıllı tahta eşliğinde olan sunumlarınızı, birisi büyük birisi orta büyüklükte olan toplantı odalarımızda kolayca yapabileceksiniz. Siz sunum veya görüşmenizi yaparken,  bir yandan da toplantı odasında self servis olarak alabileceğiniz çay, kahve, su gibi diğer ihtiyaçlarınız temin edilecektir.

Güvenli Bir Çalışma Alanı İstiyorsanız Galata Business Center

Güvenli bir çalışma ortamı için aradığınız tüm kriterleri karşılayan Galata Business Center, ofisinizin girişinde güvenlik personelleri bulundurmasıyla birlikte aynı zamanda da size özel kartınız ile ofisinize giriş yapmanızı sağlamaktadır. Beyoğlu İş Merkezi A Blok 2. Katta olan Galata Business Center, asansör ile ikinci kata çıktığınızda sizi sekreterleri ile karşılayacaktır. Sonrasında ise size ayrılan ofisinize Access kartınız ile girerek konforlu bir şekilde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Galata Business Center Adres

Tomtom Mahallesi, İstiklal Caddesi, Beyoğlu İş Merkezi No: 187  Kat: 2, 34430 Beyoğlu/ İstanbul

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir