Sanal Ofis Genellikle Kimler Tarafından Kullanılır?

Son dönemlerde dikkat çeken hizmetlerden biri olan sanal ofis işletmelere sunmuş olduğu birçok avantajı ile hızla yükselişe geçiyor. Günümüzde sanal ofis hizmetinden yararlanan pek çok işletme olsa da bir taraftan da sanal ofis uygulamasının tam olarak ne işe yaradığını hala bilmeyen işletmelerde mevcut. Bundan dolayı bu yazımızda neden sanal ofisi tercih edebileceğiniz hakkında bilgi vermek istiyoruz.

‘’Prestijli adres’’

Galata Business Center sanal ofis hizmeti ile rekabet piyasasında isim sahibi olabilmeyi amaçlayan özellikle kobilere ve home ofis çalışanlara bu amaç doğrultusunda yardımcı olabilmek adına İstiklal Caddesi gibi İstanbul’da oldukça prestijli bir bölgede sanal adres olanağı sağlıyor. Sanal ofis bu özelliği ile bile tercih edilebilecek oldukça yararlı bir uygulama olduğunu gözler önüne seriyor.

‘’Dilediğiniz zaman misafirlerinizi ağırlama’’

Sizlerde sanal ofisi tercih ederek prestijli bir mevkide olan adresinizi kartvizitinizde paylaşabilir ve misafirlerinizi veya iş ortaklarınızı kartvizitinizde yazan sanal adresinizdeki yani Galata Business Center dahilindeki toplantı odanızda ağırlayabilirsiniz. Çünkü sanal ofis, ihtiyaç duyduğunuzda rezervasyon sistemi ile kullanabileceğiniz şık ve kullanışlı bir toplantı odası da sunuyor.

‘‘Sekretarya ve kargo kabul hizmeti’’

Sekretarya ve kargo karşılama hizmetlerinden faydalanmak isteyen sanal ofis müşterilerine bu imkan da sunuluyor. Düzenli olarak mükellef oldukları sekretarya, ofis kirası gibi pek çok giderden kolayca sıyrılabilmeleri, bu hizmetlerden faydalanmalarının en büyük avantajlarıdır.

‘’Güvenlik’’

Müşterilerinize ve işiniz gereği görüşmek zorunda olduğunuz şahıslara verebileceğiniz farklı bir adrese sahip olmanızı sağlayan sanal ofis, ev adresinizi paylaşmamanın güvenliğini yaşamanız için en mantıklı seçenek haline geliyor.

‘’Esnek çalışma ortamı’’

Kurumsal bir kimliğe sahip olmak ve daha fazla prestij sahibi olmak adına ofis sahibi olmak isteyen işletmeler, bunu n getireceği aylık kira maliyetinden rahatlıkla kurtulabiliyorlar. Yani istedikleri her ortamdan işlerini yürütme şansını yakalayan işletmeler esnek çalışma ortamlarının keyfini çıkarabiliyorlar.

‘’Maliyetlerini düşürüyorlar’’

Galata Business Center’ın sunduğu sanal ofis hizmeti sayesinde işletmeler ofis kira bedeli, elektrik, su, ısınma, sekreter maaşı ve SGK ödemeleri, stopaj ve telefon gideri gibi bir işyeri için gerekli tüm harcamalardan kolaylıkla sıyrılabiliyorlar.

Paylaştığımız bu bilgiler sanal ofisin size sunduğu temel avantajlar. Geleceğin iş modeli olan sanal ofis ile sizler de bu geniş yelpazedeki pek çok avantaja hızla sahip olabilir ve iş dünyasının nabzını tutabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir