Sanal Ofis Hizmetleri Nedir?

Günümüz çağında teknoloji her konuda daha da öne çıkmaya başladı. Aslında bu durum, biriken veya yanlış giden işlerin zamanında yetişmesini sağlamaktadır. Sanal ofis hizmeti de teknolojinin hızlı gelişiminin bir sonucu olarak karşımıza çıkmaktadır.

 Genel olarak işlerini dışarıdan yürütenlerin ve dışarıda yoğun bir şekilde çalışanların çoğu bu hizmeti kullanarak işleri kolaylaştırmaktadır. Freelance ve proje üzerinde yoğunluklu çalışanlar sanal ofise en çok ihtiyaç duyan kişilerdir. İnternette size bu konuda hizmet veren birçok site vardır. Bununla birlikte bu hizmetten yararlanan kişi ve şirketler de bulunmaktadır.

Sanal Ofis’in Yararları       

Aslında günümüz şartlarında sanal ofisin yararlarını saymakla bitiremeyiz. Şirket kurmadan da rahatlıkla işlerinizi yürütmenize yarayan sanal ofis hizmeti birçok işi aynı anda yapmanızı da sağlamaktadır. Bu alanda hizmet veren çoğu firmada kısa zamanlı sanal ofis kiralamanın yanı sıra sürekli olarak da kiralama olanakları bulunmaktadır. Sanal ofisin sunduğu avantajlar şu şekildedir

  • Ofis dışında işlerinizi yürütmenizi sağlar
  • Gelen çağrılarınız cevaplanır
  • Çalışma saatlerinizi daha iyi planlamınızı sağlayarak sadece işinize odaklanmanıza neden olur
  • En önemli avantajlarından biri ise önemli toplantılarınızı daha profesyonel ve rahat yapma imkanı sunar.

Rahatlıkla işleri hem dışarıdan hem de içeriden yapabilmenizi destekleyen bir sistem olan sanal ofis ile yetişmesi zorunlu olan birçok yerde aynı anda bulunur ve işlerinizi yetiştirirsiniz. Bu gibi avantajları sayesinde yeni girişimcilerin anlaşma yaptıkları şirketlere karşı daha kaliteli ve prestijli görünmesini sağlamaktadır. Bunun yanında ofislerimizdeki ferahlık ve şıklık sayesinde gelen misafirlerinizin görüşmelerinizden memnun bir şekilde ayrılması sağlanmaktadır. Ayrıca bu alanda hizmet veren çoğu firma, sekreterlik hizmeti de vererek her konuda size destek olmak için çalışmaktadır.

SANAL OFİS SAYESİNDE…

  • Şirket kuruluşunuz esnasında adresinizi Galata Business Center’ın yasal adresinde yani İstanbul’un en prestijli lokasyonu olan İstiklal Caddesi’nde gösterebilir, müşterilerinize kurumsal bir adres sunabilirsiniz.
  • Sanal ofis paketlerimiz sayesinde Sabit Telefon & Faks hizmet ayrıcalığından yararlanabilirsiniz. Size özel bir telefon ve faks numarası tahsil ederek çağrılarınıza yanıt verebiliriz.
  • Posta Kargo Karşılama; şirketiniz adına gelen tüm kargolarınız Galata Business Center sekretaryası tarafından karşılanır ve dilediğiniz adrese iletilir.
  • Ofis & Toplantı Odası Kullanımı; tercih etmiş olduğunuz sanal ofis anlaşma paketinize göre, ofis ve toplantı odası kullanımını sağlayabilirsiniz.
  • Sekretarya Hizmetleri ile; gelen çağrılarınız için şirketiniz adına özel yanıtlama, gerekirse mobil telefonunuza yönlendirme ve daha fazlasını sizlere sunuyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir