Türkiyede son 3 yıldır popülerlik kazanmış hazır ofis’i kısaca anlatmak gerekirse; istediğiniz boyutlarda bulunan ve ofisinizde ihtiyacınız olan  sekreterya, toplantı odası, yasal adres, çay-kahve, internet ,mobilya gibi hizmetlerin size sağlandığı bir ofis konseptidir.

HAZIR OFİS HİZMETİ NEDİR?

Artık Türkiye’de freelancer ve startuplar tarafından bilinen Hazır ofis, Sanal ofis ve Ortak ofis  kavramları İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere yerini benimsemiştir ve müşterilerini memnun edecek hizmetler sunmaktadır. Galata business Center olarak başlıca sunduğumuz hizmetler şu şekildedir:

– Şirketiniz için bulunması gereken yasal adres

– Şirketinizin ismi ile karşılanacak ve tarafınıza yönlendirilecek çağrılarınız için bir telefon numarası tahsisi ve sekreterya

– Sabit çalışacağınız bir alan isterseniz, ortak alanda ergonomik çalışma ortamında yeni networkler kazanarak çalışabileceğiniz ya da kendinize ait bir ofis isterseniz, hiçbir ek tutar ödemeden dilediğiniz gibi düzenleyebileceğiniz 2 kişiden- 20 kişiye kadar olan ofis çözümleri

– Toplantı ve görüşmelerinizi yapabileceğiniz 2 kişiden 20 kişiye kadar olan  2 farklı toplantı odası hizmeti

Hazır Ofis Sahibi Olmanın Yararları Nelerdir?

Ofis maliyetlerini düşürmek hazır ofisinin başlıca yararlarından biridir. düşürmesidir. Hazır Ofis sahibi olarak internet, elektrik, aidat, su, ısınma, onarım, mutfak gibi gibi aylık ek masraf çıkaran giderlerden kurtulur aynı zamanda da gider olarak gösterebileceğiniz KDV’li fatura karşılığı hizmet alırsınız. Kendi sektörünüzden veya başka sektörlerden öncü firmalar ile tanışarak çözüm ortaklığı ağınızı kurabilmek hazır ofis sahibi olmanın başka bir ayrıcalığı. En uygun fiyata, kaliteli hazır ofis, Galata Business Center‘dan alınır.  

GALATA BUSINESS CENTER BÜNYESİNDEKİ OFİS SEÇENEKLERİ

SANAL OFİS

İstiklal Caddesinde ofis sahibi olmak isterseniz Galata Business Center Sanal Ofis seçeneği ile,  talep ve ihtiyaçlarınıza göre şekillendirerek adresinizi İstiklal Caddesinde üzerinde gösterebilirsiniz. Ayrıca size özel tahsis edilen 0(850) veya 0(212)‘li telefon numaraları ile sekreterya servisimizin size sunduğu ayrıcalıkları kullanabilir, dilediğiniz zaman ve dilediğiniz kadar ofisinizi kullanabilir, müşterileriniz ve misafirlerinizle toplantılarınızı profesyonel altyapı ve kurumsal hizmetlerimizin ayrıcalığıyla toplantı odalarımızda yapabilirsiniz. Galata Business Center ofis kullanım paketlerini incelediğinizde size en uygun olan paketi  Galata Business Center ofis kullanım paketlerini inceleyerek seçebilir ve yeni ofisinizi kolaylıkla kullanabilirsiniz.

SABİT MASA

Birlikte çalışmayı seven, farklı fikir ve tecrübelere her zaman açık olan bireyler için Galata Business Center’ın sunduğu sabit masa hizmeti ile İstanbul ve Beyoğlu’nun gözdesi İstiklal Caddesinde kendinize ait masanızda kendi sektörün de uzmanlaşmış insanlarla çalışma fırsatı bulabileceğinizi bir ofis sistemi sunulmaktadır. Dilediğiniz şekilde prestijli iş adresine sahip olmanızı, telefon tahsisi yada mevcut numaranın taşınması, telefonlarınızın karşılanması, kargo ve belgelerinizin teslim alınıp güvenli bir şekilde size ulaştırılmasını sağlayan sabit masa seçeneği ile kendinize ait masanızda eşya ve ihtiyaçlarınızı güvenli şekilde tutabilir ve dolabınız gibi toplantı odaları kullanımı gibi diğer hizmet ayrıcılıklarına kolayca ulaşabilirsiniz.

TOPLANTI ODALARIMIZ

Beyoğlu , İstiklal Caddesi’nde MİMAR SİNAN ve STEVE JOBS isimli iki adet toplantı odası bulunan ofisimizde dilediğiniz gibi size en uygun olan odayı seçebilir, misafirleriniz ve çalışanlarınız ile iş portalınızı genişletebilirsiniz. Toplantı odalarımızın isimleri, yaşadığımız şehir ve çağ dikkate alınarak iki büyük fikir insanından esinlenerek seçilmiştir. Biri, eserleri ve zekasıyla yüzyıllardır dünyayı büyülemiş olan Mimar Sinan. Diğeri ise,  yine zekası ve yaratıcılığı ile mobil çağa hız kazandıran yegâne insan olan Steve Jobs’tur. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir