Yeni nesil bır çözüm olarak karşımıza çıkan sanal ofisler, yeni kurulan şirketlerin işini kolaylaştırırken aynı zamanda onlara birçok fayda sağlıyor.

 

İsminden dolayı ilk akla gelen sanal ofisin uzaktan veya hayali bir ofis olduğudur fakat bundan ziyade sanal ofis; işinizin prestijli bir lokasyonda bulunmasını sağlayan, kargolarınızı güvenle karşılayan ve şirketiniz adına çağrı hizmeti veren yani kısacası şirketinize ‘varlık’ kazandıran bir hizmettir.

İstanbul’un en prestijli adreslerinden birinde 150 TL’den başlayan fiyatlarla ofis sahibi olmak ve bu hizmetleri almak Galata Business Center ile artık daha kolay. Adı sanal ofis olsa da yüzyüze tanışmak için kahve içmeye her zaman bekleriz.

Şirketinize kazandırdığı kurumsal kimlik ile müşterilerinize daha hızlı ulaşmanızı sağlayan sanal ofis, bu sayede müşterilerinizin gözünde size daha profesyonel hale getirmektedir Böylelikle, onlarla kurduğunuz ilişki daha başarı odakl ıolacaktır.

Şirketinizin prestijli bir lokasyonda olmasını sağlayan sanal adresin temelinde resmi bir adres vardır.  Sanal ofis firmasının adresi şirketinizin de resmi adresi haline gelecektir. Bu durum size iş çevresinde prestijli bir adres sunarak şirketinizin itibarını üst seviyelere taşımada büyük rol oynayacaktır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir